AdBlue: Kätevä opas Bilteman AdBluen käyttöön

AdBlue on dieselmoottoreiden päästöjen vähentämiseen tarkoitettu liuos, joka koostuu puhdistetusta vedestä ja ureasta. Se lisätään erilliseen AdBlue-säiliöön moottorin päästöjen puhdistamiseksi. AdBluesta on tullut yhä suositumpi valinta ympäristötietoisille autoilijoille, ja sitä löytyy nykyään useimmista uusista dieselautoista.

AdBluen käyttö Bilteman kanssa

Biltema tarjoaa valikoiman AdBlue-tuotteita, jotka sopivat useimpiin dieselautoihin. Seuraavassa on käytännön vinkkejä AdBluen käytöstä Bilteman kanssa:

1. Tarkista autosi AdBlue-järjestelmä

Ennen AdBluen käytön aloittamista on tärkeää tarkistaa autosi AdBlue-järjestelmä. Tavallisesti AdBlue-säiliö sijaitsee auton takaosassa. Katso autosi käyttöohjeesta tarkemmat tiedot.

2. Osta AdBlue Biltemasta

Mene lähimpään Biltema-myymälään tai vieraile verkkokaupassa ja hanki tarvitsemasi määrä AdBlue-liuosta. Biltema tarjoaa laadukkaita ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuja AdBlue-tuotteita, jotka täyttävät standardit ja vaatimukset.

3. Täytä AdBlue-säiliö

Noudata autosi käyttöohjeita AdBluen täyttämiseksi. Yleensä AdBlue-säiliö on varustettu keltaisella tai sinisellä korkilla ja merkinnällä “AdBlue”. Avaa säiliön korkki ja liitä AdBlue-pakkaus säiliöön. Voit käyttää Bilteman AdBlue-pakkausta suoraan ilman erillistä suppiloa, mikä helpottaa täyttöä.

4. Huolehdi ylläpidosta

Pidä huolta, että säilytät AdBluen oikein ja täytät säiliön säännöllisesti. Tarkista autosi käyttöohjeista suositeltu täyttöväli ja huolehdi, että AdBluea on riittävästi. Mikäli AdBlue taso laskee liian alhaiseksi, autosi moottori voi menettää tehonsa tai tulla kokonaan pysäytetyksi.

AdBlue Bilteman valikoimassa

Biltema tarjoaa laajan valikoiman AdBlue-tuotteita erikokoisina pakkauksina. Alla oleva taulukko esittelee muutamia esimerkkejä Bilteman AdBlue-tuotteista ja niiden saatavuudesta:

AdBlue-tuote Pakkauskoko Saatavuus
Biltema AdBlue 5L 5 litraa Saatavilla
Biltema AdBlue 10L 10 litraa Saatavilla
Biltema AdBlue 20L 20 litraa Saatavilla

Yhteenveto

AdBlue on ympäristöystävällinen ratkaisu dieselmoottoreiden päästöjen vähentämiseen. Biltema tarjoaa laadukkaita ja edullisia AdBlue-tuotteita, jotka sopivat useimpiin dieselautoihin. Muista tarkistaa autosi AdBlue-järjestelmä, täyttää säiliö säännöllisesti ja huolehtia, että AdBluea on riittävästi. Näin teet ympäristöteon samalla kun ajat autolla.

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on AdBlue?

AdBlue on urea-pohjainen liuos, jota käytetään raskaiden ajoneuvojen pakokaasujen päästöjen vähentämiseen.

Miksi AdBluea käytetään?

AdBluea käytetään auttamalla vähentämään typenoksidipäästöjä, jotta ajoneuvot täyttävät tiukentuneet ympäristövaatimukset.

Mikä on Biltema?

Biltema on ruotsalainen tavarataloketju, joka myy monenlaisia tuotteita, kuten autoiluun tarvittavia välineitä ja kemikaaleja.

Kuinka AdBlue toimii?

AdBlue lisätään erilliseen säiliöön autossa, ja se syötetään pakokaasujärjestelmään, jossa se muuttaa typpioksidit niitteäksi ja vedeksi.

Mitä haittaa typpioksidipäästöt aiheuttavat?

Typpioksidipäästöt voivat aiheuttaa ilman saasteita, happosateita ja terveysongelmia, kuten hengitysvaikeuksia ja keuhkosairauksia.

Miten AdBluea käytetään?

AdBluea lisätään erillisenä nestemäisenä tuotteena auton AdBlue-säiliöön.

Miten usein AdBluea tulee lisätä?

AdBluen lisäämistiheys vaihtelee automerkkien ja mallien välillä. Suositeltavaa on tarkistaa auton ohjekirjasta tarkat ohjeet.

Voiko AdBluea lisätä itse?

Useimmissa tapauksissa AdBluea voi lisätä itse, mutta on aina suositeltavaa tarkistaa auton ohjekirjasta tarkemmat ohjeet ja varmistaa oikea lisäysmenetelmä.

Onko AdBlue ympäristöystävällinen?

AdBlue auttaa merkittävästi vähentämään typenoksidipäästöjä, mikä puolestaan vähentää ympäristön kuormitusta.

Mitä tapahtuu, jos AdBlue loppuu?

Jos AdBlue loppuu, auton moottorinohjausjärjestelmä rajoittaa ajonopeutta, kunnes AdBlue lisätään uudelleen.

Artiklen AdBlue: Kätevä opas Bilteman AdBluen käyttöön har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 22 anmeldelser