Whatsapp kuvan lähettäminen

WhatsApp-opas ensikertalaisille – DNA

WhatsApp-opas ensikertalaisille

4.8.2021 — Nyt, joko valitse WhatsAppin valikosta puhelimelle talletetun kuvan tai videon lähetys tai kuvaa video/kuva suoraan WhatsAppin kautta. Opas: …

Jos WhatsApp ei ole vielä tuttu, lue läpi nämä vinkit.. Lue viimeisimmät vinkit ja sisällöt täältä.

Lähetä WhatsAppissa tuhoutuva kuva, jonka voi katsoa kerran

Opas: Lähetä WhatsAppissa tuhoutuva kuva, jonka voi katsoa kerran – Puhelinvertailu

18.11.2021 — Valitse WhatsAppin liitteen lähetys. Alareunan viestikentän oikealta puolelta löytyy pieni klemmarin näköinen symboli. · Valitse dokumentti.

WhatsAppin toiminto mahdollistaa kuvien lähetyksen, jotka voi katsoa vain kerran. Sen jälkeen kuvat tuhoutuvat vastaanottajalla automaattisesti.

Opas: Lähetä WhatsAppissa kuvia alkuperäisellä laadulla

Opas: Lähetä WhatsAppissa kuvia alkuperäisellä laadulla – Puhelinvertailu

2.1.2022 — Oletusarvoisesti WhatsApp lähettää kuvan pakattuna laatua merkittävästi heikentäen. Näytämme, miten voit lähettää kuvan ilman että se kärsii.

WhatsApp pakkaa oletuksena kuvat ja heikentää lähetettyjen kuvien laatua. Oppaamme neuvoo, miten lähetät alkuperäisellä laadulla kuvia WhatsAppissa.

WhatsApp heikentää kuvien laatua merkittävästi – Ilta-Sanomat

Näin lähetät WhatsAppissa täyslaatuisen pakkaamattoman kuvan – Mobiili – Ilta-Sanomat

24.8.2021 — Suosittu keskustelusovellus WhatsApp on saanut hiljattain uutena ominaisuutena vain kerran katsottavien kuvien ja videoiden lähettämisen, …

Oletusarvoisesti WhatsApp lähettää kuvan pakattuna laatua merkittävästi heikentäen. Näytämme, miten voit lähettää kuvan ilman että se kärsii.

Näin lähetät WhatsAppissa vain kerran katsottavan kuvan tai …

Näin lähetät WhatsAppissa vain kerran katsottavan kuvan tai videon | Mobiili.fi

4.8.2021 — Facebookin mukaan ominaisuus on kätevä esimerkiksi nopeiden kuvien lähettämisessä tai esimerkiksi Wi-Fi-salasanan toimittamisessa kuvana, …

WhatsApp sai uuden ominaisuuden: Nyt voi lähettää kuvia ja …

WhatsApp sai uuden ominaisuuden: Nyt voi lähettää kuvia ja videoita, joita voi katsoa vain kerran

4.8.2021 — WhatsApp-viestisovellukseen on tullut uusi ominaisuus. Viestipalvelussa voi nyt lähettää kuvan tai videon, joka katoaa vastaanottajan …

WhatsApp sai uuden ominaisuuden, jonka avulla voi lähettää kuvia ja videoita, joita vastaanottaja voi katsoa vain kerran.

WhatsAppiin uusi ominaisuus: Nyt voit lähettää katoavan kuvan

WhatsAppiin uusi ominaisuus: Nyt voit lähettää katoavan kuvan – MTVuutiset.fi

WhatsApp on maailman suosituin pikaviestipalvelu, jota ihmiset kaikkialla … Joten, oletko kiinnostunut lähettämään koko kuvatiedoston ilman pakkaus- ja …

WhatsApp-viestisovellukseen on tullut uusi ominaisuus. Viestipalvelussa voi nyt lähettää kuvan tai videon, joka katoaa vastaanottajan katsottua sen. Ominaisuuden nimi on ”Katso kerran”.

Kuinka lähettää kuvia ilman pakkausta WhatsAppissa

7.7.2022 — Vaihe 3: WhatsAppin Lähetä-näyttö avautuu. Napauta yhteystietoa, jolle haluat lähettää valokuvan, ja paina vihreää kuvaketta alareunassa.

Haluatko lähettää täyden tarkkuuden kuvia tai laadukkaita kuvia WhatsAppissa. Näin voit lähettää kuvia ilman pakkausta WhatsAppissa.

Kuvan lähettäminen edelleen kuvatekstin ja muiden …

Kuvan lähettäminen edelleen kuvatekstin ja muiden hyödyllisten WhatsApp-lähetystemppujen kanssa – Moyens I/O

Keywords: whatsapp kuvan lähettäminen