Wrath of Man – Netflix Suomi: Opas ja Arvostelu

Wrath of Man on Guy Ritchien ohjaama rikoselokuva, joka julkaistiin Netflixissä Suomessa. Elokuva julkaistiin vuonna 2021 ja se tarjoaa katsojilleen jännitystä, toimintaa ja tiivistunnelmaista tarinankerrontaa.

Elokuvan juoni

Wrath of Man kertoo salaperäisestä miehestä nimeltä H. Tämä mies liittyy erään rahankuljetusyrityksen joukkoon vakoojana, mutta todellisuudessa hänellä on omat motiivinsa. Elokuva esittelee H:n takaa-ajon rikollisille, jotka ovat vastuussa traagisesta tapahtumasta. Tarinaa kehystää kysymys siitä, kuinka pitkälle ihmiset menevät kostossaan.

Arvostelu

Wrath of Man on pätevästi ohjattu ja tyylikkäästi kuvattu rikoselokuva. Guy Ritchie onnistuu luomaan vahvan tehostesekvenssien ja tunnelman yhdistelmän, joka pitää katsojan otteessaan alusta loppuun asti. Elokuvan juoni tarjoaa tarpeeksi jännitystä, vaikkakin se saattaa tuntua hieman ennalta-arvattavalta. Jason Statham tekee vakuuttavan suorituksen pääroolissa ja elokuvan muu näyttelijäkaarti täydentää kokonaisuutta hyvin.

Elokuva sisältää runsaasti väkivaltaa ja seikkailuja, joten se ei välttämättä sovi herkimmille katsojille. Kuitenkin jos olet fanikas Guy Ritchien aiemmista teoksista tai etsit jännitystä ja toimintaa, Wrath of Man on erinomainen valinta Netflixin valikoimasta.

Wrath of Man Netflixissä

Elokuvan nimi Ohjaaja Pääosissa Julkaisuvuosi
Wrath of Man Guy Ritchie Jason Statham, Holt McCallany, Jeffrey Donovan, Josh Hartnett 2021

Wrath of Man on saatavilla Netflixin valikoimassa Suomessa. Voit helposti löytää sen kirjoittamalla hakusanat “wrath of man netflix suomi” Netflixin hakukenttään. Elokuva on tekstitetty suomeksi ja se tarjoaa sujuvan katselukokemuksen suomalaisille katsojille.

Päätelmä

Wrath of Man on jännittävä rikoselokuva, joka tarjoaa adrenaliinipitoista toimintaa ja tiivistä tunnelmaa. Elokuva on vahvasti ohjattu ja sen näyttelijäsuoritukset ovat vakuuttavia. Vaikka juoni saattaa olla ennalta-arvattava, se ei estä elokuvan viihdyttävyyttä. Jos olet toimintaelokuvien ystävä, suosittelemme tarkastelemaan Wrath of Mania Netflixin valikoimassa.

Artiklen Wrath of Man – Netflix Suomi: Opas ja Arvostelu har i gennemsnit fået 4.9 stjerner baseret på 21 anmeldelser